Виробник роботизованих пилососів

Компанія LILINInternationalGroupLimited, яка має своє власні фабрики, розташовані в Шеньчжені і Сяминь, є великим професійним виробником. Також вона має свій власний центр досліджень та розробок, який займається розробкою та виробництвом роботів-пилососів.Дякуючипотужній технічній групі... більше

Про Нас

Лілін International Group Limited, яка має свої дочірні фабрики, розташовані в Шеньчжені, і Сямень, є великомасштабної професійним виробником і має незалежний R & D центр, що спеціалізується на розробці і виробництві роботів пилососів.

З потужної технічної групи, передові технології обробки та інспекції об'єктів і відмінний сервіс, ми були досягнуті ISO9001 сертифікації систем якості, виданий DNV і ми застосовуємо ISO14000 навколишнього середовища сертифікації. Між тим, наш річний обсяг продажів досяг USD50,000,000.

Крім того, ми також надаємо "Один пакетне рішення", яка підвищуючи наш сервіс для багатьох аутсорсингових клієнтів, перебуваючи під переважанням.

Власникам самостійне право на імпорт і експорт, і початок розширення міжнародного бізнесу, зараз ми очікуємо ще більш тісної співпраці із закордонними клієнтами на основі взаємної вигоди. Якщо ви зацікавлені в будь-якому з наших продуктів і послуг, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас для отримання додаткової інформації. Ми завжди дотримуючись принципу чесності, професійній команді, якість, конкурентоспроможні ціни і один пакет послуг розчину.