Виробник роботизованих пилососів

Компанія LILINInternationalGroupLimited, яка має своє власні фабрики, розташовані в Шеньчжені і Сяминь, є великим професійним виробником. Також вона має свій власний центр досліджень та розробок, який займається розробкою та виробництвом роботів-пилососів.Дякуючипотужній технічній групі... більше

міні-робот-пилосос LL-286 ( K6 )

Найменування: міні-робот-пилосос

Модель: LL-286 (k6)

 

Специфікація:

1. Міні робот-пилосос з елегантним дизайном, завжди практичний і зручний.

2. Чистить дерев'яну підлогу, лінолеум, керамічну плитку та інші тверді поверхні.

3. Він може виконати завдання, яке не під силу звичайному пилососу. Він здатний прибирати під диваном і ліжком, збирати волосся, пил, нитки і т.д.

4. Три види розумних режимів роботи: випадковий, по спіралі, уздовж стіни. Перетинає кімнату навхрест в режимі Турбо, відсутні "глухі" зони.

5. Дві бічні щітки ефективно збирають сміття і пил, що робить прибирання більш легким. Щітка не намотує волосся. Щітки можна легко замінити вручну.

6. Низько розміщений повітрозабірник добре очищає поверхню від ниток і волосся, він може всмоктувати навіть рис.

7.  Пилозбірник легко виймати і чистити. В процесі чищення пилозбірника руки не брудняться. Робот-пилосос поставляється в комплекті з екологічно чистим електростатичним паперовим фільтром. 

8. З електростатичним паперовим фільтром міні робот може і пилососити, і мити підлогу.

9. З гнучким переднім бампером, пристрій не наштовхується на перешкоди.

10. Функція безпечного вимикання: якщо колеса застрягли, робот вимкнеться автоматично, що є безпечним та енергозберігаючим.

11. Змінні щітки.